eAukcijski dan, Zagreb

Termín

20. 02. 2014

Místo konání

Zagreb

Forum Zagreb, Radnička cesta 50, Zagreb

Želimo vas pozvati na prvi eAukcijski dan u 2014. godini koji se održava diljem cijele Europe i temelji se na primjerima i tumačenjima pripreme, tijeka te vrednovanjima nekoliko različitih eAukcija. eAukcijski dani se organiziraju usporedno u nekoliko europskih gradova svaki treći tjedan u mjesecu. Na taj popis smo s radosti u rujnu uvrstili i Zagreb. Njegov uspjeh želimo ponoviti sljedećim takvim danom 20.2.2014. u Forumu Zagreb. Ciljem ovog događaja je podijeliti iskustva te širiti eAukcijski know-how među stručnjacima nabave u tvrtkama i javne nabave.

Ovo predavanje organiziramo u suradnji s hrvatskim partnerom Forum Zagreb, gdje će se eAukcijski dan i odvijati.

Program

eAukcijski dan će koordinirati: Lenka Kundratová, Beata Harazin i Nataša Veltruski

8:30 Registracija sudionika
9:00 Početak

  • REALNA eAUKCIJA – s komentiranjem postavki, slijeda i rezultata U suradnji s korisnicima PROeBIZ ćemo izabrati minimalno jednu tekuću eAukciju i omogućit ćemo sudionicima seminara uvid u njezin tijek koji će biti dopunjen stručnim komentarima eAukcijskog trenera.

  • eAUKCIJSKI know-how Razlike među pojedinim tipovima eAukcija / efektivnost iskorištavanja eAukcija kod raznih tipova robe, investicija i usluga / realna profitabilnost eAukcija / koliko vremena je potrebno za pripremu jedne eAukcije/ iskustva s iskorištavanjem eAukcija u raznim zemljama Europe.

12:30 Kraj

O přednášejících

Lenka Kundratová

Lenka Kundratová

Diplomirala je ekonomiju i pravo. Iskustvo s marketingom kao menadžerskom disciplinom a znanja nabavnih procesa je stekla na prijašnjim radnim mjestima kao direktorica marketinga i voditeljica odjela nabave. U ulozi savjetnice uvela je eAukcije u 40 tvrtki i institucija. Trenutno vodi tim trgovačkih savjetnika PROebiz u tvrtci NAR marketing gdje je zaposlena 9 godina.

Beata Harazin

Beata Harazin

Završila je Fakultet filologije na Šleskom sveučilištu u Katowicama i Sveučilištu u Ostravi. Profesionalnu karijeru je započela kao prevoditelj u firmi u Katowicama a nakon toga je stjecala iskustvo u češkoj filijali jedne međunarodne logističke firme. U poljskom timu u tvrtci NAR marketing d.o.o. se zaposlila 2011. godine. Nakon sedam mjeseci je premještena na radno mjesto savjetnika i trenera. Od siječnja 2011. godine radi na implementaciji eAukcijskih rješenja u međunarodnom trgovačkom timu.

Nataša Veltruski

Nataša Veltruski

Završila sveučilišni prvostupanjski studij informatike na Odjelu za informatiku Sveučilišta u Rijeci. S vremenom se pridružila tvrtci NAR marketing d.o.o. i postala je dio centra za podršku eAukcijskog sw PROebiz gdje pruža opširan eAukcijski know-how na hrvatskom, češkom i engleskom jeziku. Osim administracije, kontrole i ostalog eAukcijskog savjetovanja također radi kao trenerica budućih administratora sw PROebiz.

Ceník a kontakty

Kotizacija: 300,- Kn + 25 % PDV

banka:
RORAIMA 5 D.O.O. ZA USLUGE I TURISTIČKA AGENCIJA

Sjedište: Radnička cesta 50, 10000 Zagreb
PRIVREDNA BANKA ZAGREB

IBAN: HR6523400091110469415

ili

PODRAVSKA BANKA d.d. Koprivnica

IBAN: HR2023860021110067522

Plaćanje:
bankovnom transakcijom
poziv na broj odobrenja: 61-2014
opis plaćanja: eAukcijski dan

NAR marketing s.r.o. u potpunosti je odgovoran za organizaciju radionica.

Roraima 5 d.o.o. turistička agencija isključivo radi uslugu naplaćivanja kotizacije za NAR marketing te uslugu iznajmljivanja dvorane, tehničke opreme i posredovanja u dobavi hrane i pića.

Roraima 5 d.o.o. ne preuzima odgovornost za tijek, sadržaj i rezultat radionica, a eventualne prigovore valja uputiti NAR marketingu.

Kontakt:
NAR marketing s.r.o.
Nataša Veltruski
mobitel: +420 702 206 132
tel.: +420 597 587 111
e-mail: veltruski@proebiz.com

Novinky